Nincs megállás a baloldal halálkampányában

Hadházy Ákos
Budapest, 2016. december 13. Hadházy Ákos, az LMP képviselője az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. december 13-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Nacsa Lőrinc szerdán az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában azt mondta, a baloldalon a koronavírus megjelenése óta mindent megtesznek, hogy lejárassák a védekezésben részt vevőket.
Vágólapra másolva!

Nacsa Lőrinc példaként említette a "kamuvideós" Korózs Lajos szocialista politikust, aki - a kormánypárti képviselő szavai szerint - most méltó örökösre talált.

Nacsa Lőrinc ebből az alkalomból odaítélte a Korózs-díjat a radikális baloldali politikusnak, Hadházy Ákosnak.

- jelentette ki Nacsa Lőrinc.

Mint ismert, Hadházy Ákos súlyosan kegyeletsértő és ízléstelen felvételeket tett közzé a szentendrei halottasházból, amivel szintet lépett a baloldal halálkampánya.

Nacsa Lőrinc hozzátette, hogy Hadházy Ákos ezt követően egy egész évben üzemelő vízi mentő szolgálat munkatársát támadta meg, vitatva, hogy jár-e neki a védőoltás.

Hadházy Ákos Forrás: MTI/Kovács Tamás

- folytatta Nacsa Lőrinc.

Hová süllyednek még az álhírgyártásban, a csúsztatásokban? Meddig támadják még az egészségügyi rendszert és a benne dolgozókat?

- tette fel a kérdést.

Nacsa Lőrinc a kormánypártok nevében felszólította a baloldalt, különösen a Hadházy Ákossal szövetségben álló Momentumot, valljon színt, mindez belefér-e nekik.

- kérdezte.