Kamuvideós Korózs-díjat ért Hadházy Ákos ízléstelen szentendrei halálkampánya

Hadházy Ákos
Budapest, 2018. február 19. Hadházy Ákos, az LMP képviselője az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. február 19-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Kihirdette Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője, hogy Hadházy Ákos, radikális baloldali képviselő nyerte meg a decemberben alapított kamuvideós Korózs-díjat. Hadházy ezt a gátlástalanul kegyeletsértő szentendrei videójával érdemelte ki.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is megírta, hazugságspirálba keveredett Hadházy Ákos, radikális baloldali képviselő, aki Facebook-posztban tett közzé egy ízléstelen videót a szentendrei halottasház kétségbeejtő állapotáról.

Az eljárással Hadházy Ákos nem mást, mint Szentendre új, szintén baloldali városvezetését bírálta, hiszen a szóban forgó halottasházat az önkormányzat tartja fenn.

Nyilvánvalóan azt hitte, hogy a halottasház fenntartója a kormány.

Hadházy Ákos Forrás: MTI/Kovács Tamás

Ezzel a tettével Hadházy Ákos túllépett minden határt,

szintet lépett a baloldal halálkampánya.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője hétfőn úgy reagált, hogy a videó visszataszító, aljas és kegyeletsértő, amit Hadházy Ákos művel,

A KORMÁNY ELLENI GYŰLÖLETE MIATT ELVESZÍTETTE JÓZAN GONDOLKODÁSÁT.

Nacsa Lőrinc azt is mondta, hogy nem elég, hogy a védekezést, az egészségügyi szakembereket, a járványügyi dolgozókat támadja, álhíreket gyárt, még kegyeletsértő is a baloldali képviselő.

Nacsa Lőrinc emiatt Szabó Tímea után a radikális baloldali politikusnak adta a kamuvideós Korózs-díjat.