Húszmillió forintot szerzett élettársától egy fiatal nő

Ezzel a hamis okirattal kért pénzt a nő az állítólagos kórházi ellátására.
Ezzel a hamis okirattal kért pénzt a nő az állítólagos kórházi ellátására.
Vágólapra másolva!
A Heves megyei nő több mint 20 millió forintot kért kölcsön korábbi élettársától, ám azt soha nem akarta visszafizetni neki. Többször, kitalált dolgok miatt kért pénzt a férfitól, volt, hogy egy hamis kórházi számlára hivatkozva kért többszázezer forintot.
Vágólapra másolva!

A nő és a férfi 2015-ben ismerkedett meg egymással és nem sokkal később élettársi kapcsolat alakult ki közöttük a férfi németországi otthonában.

A 26 éves nő 2016 januárjában azt mondta a férfinek, hogy Magyarországon büntetőeljárás indult ellene, ami miatt 16.500.- eurót kell utalnia az ügyvédjének.

Azonban ekkor még nem volt semmilyen eljárás a nővel szemben és az általa említett ügyvéd sem ismerte a fiatal nőt. 2018-ban azután, hogy az élettársi kapcsolatukat már megszakították,

a nő a férfi jóindulatát kihasználva, 50 ezer eurót kért tőle kölcsön.

Azt mondta neki, hogy azért van szüksége a pénzre, hogy mentesüljön a büntetőjogi felelősség alól. A kölcsön törlesztését a nő meg sem kezdte, ez már a pénz elkérésekor sem állt szándékában. Ugyanebben az évben,

hamis okirattal alátámasztva kért a férfitól további 365.500.- forintot,

hogy kiegyenlítse a kórházi ellátása miatt felmerült költségeket, azonban a kórház nem számlázott a nőnek térítési díjat.

Ezzel a hamis okirattal kért pénzt a nő az állítólagos kórházi ellátására. Forrás: ugyeszseg.hu

A nő ismerte a férfi bankkártya adatait és 2018 nyarán megpróbálta a kártyaadatok bediktálásával kiegyenlíteni a szállodai számláját.

Az ügyészség, jelentős kárt okozó, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a 26 éves nő ellen.

A vádiratban azt javasolják a bíróságnak, hogy ha a nő beismerő vallomást tesz, akkor ítéljék 5 év börtönbüntetésre.