Hiába háborog Vadai Ágnes, a magyar katonákat ma már tényleg megbecsülik

Magyar Honvédség, a katonák külföldön tanulnak, illusztráció
Szentendre, 2018. május 30. Hallgatók a reggeli tornára készülnek a MH Altiszti Akadémia körletében Szentendrén 2018. május 30-án. Az akadémia a Magyar Honvédség (MH) egyetlen alapkiképzésre és altisztképzésre létrehozott szervezete, alapfeladatként végzi a honvédaltisztjelöltek iskolarendszerű képzését, a szerződéses katonák egységes katonai alapkiképzését, valamint a katonai át- és továbbképzéseket. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Facebookon bírálta Vadai Ágnest, Gyurcsány Ferenc egykori államtitkárát, aki többek között kulcsszerepet játszott abban, hogy a magyar hadsereg meggyengült. A jelenlegi kormány viszont újra visszaadta a katonák megbecsülését, és fejlesztette a hadsereget is, amire büszkék. 
Vágólapra másolva!

Az a Vadai Ágnes háborog most a katonaság külföldi kiképzéseivel kapcsolatban, aki, amikor a Honvédelmi Minisztérium államtitkára volt, hagyta, hogy eladják a magyar honvédség fegyvereit, és leépítsék a hadsereget, meggyengítve ezzel Magyarország védelmét - írja Hollik István legújabb Facebook-bejegyzésében.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ezzel szemben a kormány haderőfejlesztési programot indított, a katonák ma már valódi megbecsülést élveznek.

Mi pedig büszkék vagyunk rájuk, és arra is, hogy egyre többen (eddig összesen 163-an) tudnak részt venni komoly külföldi kiképzéseken, folytatta. Hozzátette: kár, hogy egy baloldali politikus pártpolitikai okokból nem tud ennek örülni, sőt támadja ezt. Apropó: mit árul el az Vadairól, hogy nem egy másik politikust támad, hanem inkább annak fiát veszi célba? Egyszerűen annyit, hogy gyáva! - jelentette ki.