Lánya gyilkosát védi a meggyilkolt karcagi nő édesanyja

Vágólapra másolva!
A lánya gyilkosának védelmére kelt a karácsonykor meggyilkolt karcagi nő édesanyja. Éva azt kérte a közösségi oldalán az emberektől, hogy ne írogassanak a férfi családtagjainak, mert ők nem tehetnek semmiről - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

– Kérek minden embert, hogy hagyják békén a lányom volt barátját és annak a családját. Amíg mi, akinek a lánya, testvére volt nem bántjuk sem a volt barátját, sem pedig annak a családját, addig senki másnak sincs joga hozzá – írta a Facebookon Lázók Éva. A nő 24 éves lányát annak korábbi élettársa ölte meg december 22-én, a holttestét pedig megpróbálta elrejteni.

"Bízzák Istenre"

Éva azt kérte a közösségi oldalon tett bejegyzésében, hogy ne írjanak sem a férfi, sem annak családtagjainak képei alá, mert azok nem tehetnek semmiről.

– Kérem az összes embert bízza Istenre a dolgot, majd ő rendezi a sorait – írta Éva.

Békülni ment, de összevesztek

B. Attila testvére a Borsnak azt mondta, hogy rengetegen támadják őt és az édesanyját az interneten a családtagjuk tette miatt, de ők ezért nem vállalhatnak felelősséget. Mirella azt is hozzátette, hogy

borzasztóan sajnálják a történteket, és mélyen együttéreznek a 24 éves nő hozzátartozóival.

A kétgyerekes családanya eltűnését december 24-én jelentette be a családja, később egy lakossági bejelentés alapján megtalálták a nő ruháit egy Lajosmizse közeli erdőben.

A gyanú ekkor terelődött a nő volt élettársára, B. Attilára, aki később beismerte a gyilkosságot. A férfi azt mondta, hogy azért ment Karcagra karácsonykor, hogy megpróbáljon kibékülni a nővel, de összevesztek, a veszekedés pedig dulakodásba torkollt. A Bors szerint B. Attila ennek során egy hirtelen mozdulattal átkarolta a nő nyakát és nagy erővel a mellkasára szorította a fejét, a szorításból pedig csak akkor engedett, amikor már azt észlelte, hogy Mariann eszméletét vesztette.