Házakba, boltokba tört be, piacon fosztogatott egy sorozatbetörő - videó

Vágólapra másolva!
Egy domonyi sorozatbetörőt fogott el a rendőrség a napokban. A férfi házakba tört be, autót is feltört és egy piaci standról is lopott. Egy bicikliboltba is be akart törni, de nem sikerült.
Vágólapra másolva!

A férfi 2020. június elején reggel egy felújítás alatt álló házba tört be Domonyban, és onnan szinte mindent elvitt, ami csak mozdítható volt. Flexet, szerszámokat, hosszabbító kábelt, de a partvist és a vödröt sem hagyta ott.

Tíz nappal később egy galgahévízi ház ablakáról levágta a szúnyoghálót, és egy laptopot lopott el. A rendőrök mindkét ügyben nyomoztak, tanúkat hallgattak meg, információkat gyűjtöttek - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló információk szerint 2020. augusztus 10-én éjjel első körben egy gödöllői egészségügyi intézmény előtt parkoló autó ablakát dobta be egy kővel, majd abból

csokoládét, kávét, gyógyszert, nedves törlőkendőt és vércukor méréséhez használatos tesztcsíkot lopott el.

Tovább ment, majd egy helyi mozi egyik vészkijáratként szolgáló ajtaját is befeszítette, de ott nem talált semmi magának valót.

Ezek után a gödöllői piacra ment, ahol az egyik árustandon lévő ponyvát összekötő madzagot szakította szét, majd a pavilont feldúlta,

és tésztát, fokhagymát, fűszerpaprikát, babot és tojást vitt el.

Később egy bicikliboltba akart betörni. Mivel már nem volt járat hajnal kettőkor, biciklivel akart hazatekerni, de a boltból nem tudott lopni, mert megszólalt a riasztó, amikor betörte az ablaküveget.

A gödöllői rendőrök a 24 éves férfit 2020. augusztus 11-én Domonyban elfogták, kihallgatásakor beismerte tettét. Őrizetbe vették, lopás miatt folyik ellene nyomozás.