Letartóztatásba kerülhet a Fradi volt játékosát megtámadó három férfi

Busai Attila, foci, FTC, Ferencváros
Budapest, 2015. július 9. Busai Attila örül a góljának a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének első fordulójában játszott Ferencváros - Go Ahead Eagles zártkapus, visszavágó mérkőzésen, a budapesti Groupama Arénában 2015. július 9-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Két férfi egy IX. kerületi étteremben hangoskodott és szórakozott, ezért a vezető odahívta az egyik ismerősét, hogy "tegye helyre" őket. A férfi magával hozta a társát is, akivel megverték a két férfit. Az egyik megvert férfi Busai Attila, a Ferencváros korábbi labdarúgója. A rendőrség többek között csoportos garázdaság miatt hallgatta ki az étterem vezetőjét és a két támadót, akiket ma letartóztathat a bíróság. 
Vágólapra másolva!

A gyanú szerint Busai Attila és a barátja augusztus 5-én, a délutáni órákban egy IX. kerületi étteremben szórakoztak, ahol összevesztek a vezetővel. Emiatt el is mentek onnan, de később visszamentek, és megint vitatkozni kezdtek az étterem vezetőjével, aki ezért felhívta az egyik ismerősét, hogy segítsen neki "helyre tenni" a két férfit.

Az ismerős másodmagával ment az étteremhez, és megverték a két hangoskodó férfit. A vezető is az egyikük felé rúgott.

Az egyik férfinak 8 napon belül, a másiknak 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek. Utóbbi úgy tudjuk, a volt válogatott focista, Busai Attila.

Busai Attila örül a góljának a labdarúgó Európa-liga selejtezőjében Forrás: MTI/Illyés Tibor

A rendőrség napokon belül őrizetbe vette az étterem vezetőjét és a két támadót, akiket súlyos testi sértés kísérlete, valamint csoportos garázdaság miatt gyanúsítottként kihallgattak.

Az ügyészség javasolja a letartóztatásukat, mert fennáll annak a veszélye, hogy a férfiak befolyásolnák a bizonyítást.