Nyolc embert gyanúsít a rendőrség a nagylóki gyilkosság ügyében

Vágólapra másolva!
Három férfi kikötözött és odaragasztott a székhez egy másik férfit az egyik nagylóki kocsma teraszán és otthagyták. A kocsmáros nő is tudta, hogy ott van, de nem segített rajta. A férfi másnapra kihűlt és meghalt. A rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben.
Vágólapra másolva!

Három férfi tavaly november 28-án este, az egyik nagylóki kocsma teraszán a részegen alvó,

43 éves férfit szigetelőszalaggal egy székhez kötötték, hozzáragasztották a háttámlához, majd otthagyták. A férfi másnap reggelre kihűlésben meghalt.

Holttestét másnap találták meg.

A rendőrök november 29-én elfogta a három férfit. B. Lászlót, J. Nándort és F. Lászlót őrizetbe vették és aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett gyilkosság gyanúja miatt kihallgatták. Később a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

Forrás: Police.hu

A nyomozás során felmerült annak a gyanúja, hogy a három férfi segítője volt a kocsmáros nő, aki eszközöket adott nekik és bíztatta őket.

H. Kornéliát januárban hallgatták ki védekezésre képtelen személy ellen elkövetett emberölés bűntettében bűnsegédként való részvétel miatt. Ellene a bíróság bűnügyi felügyeletet rendelt el.

Az ügyben halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt kihallgattak még négy férfit a rendőrök, akik a gyanú szerint tudták, hogy mit tettek a férfivel, de nem segítettek neki.

Ők szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrség az ügyben befejezte a nyomozást, az iratokat elküldték az ügyészségnek.