Hűtőtáskában próbálták kilopni a ruhákat egy pesti plázából - videó

lopás hűtőtáska pláza
Vágólapra másolva!
Egy alufóliával kibélelt hűtőtáskába rejtett ruhákat egy páros egy kőbányai plázában, így akarták ellopni azokat. A terv azonban nem sikerült, most a rendőrség keresi őket.
Vágólapra másolva!

A rendelkezésre álló adatok alapján az egyelőre ismeretlen férfi és nő július 14-én 14 óra 55 perc körül Budapesten, egy kőbányai bevásárlóközpont üzletében több tucat ruhát bepakolt egy alufóliával kibélelt hűtőtáskába, majd az összekészített csomagot az üzlet egyik oszlopa mögé rejtették - írja a Police.hu. A közleményük szerint

azonban a táskát az egyik alkalmazott megtalálta, a páros így üres kézzel ment haza.

Viszont felvétel készült róluk.

Mint írják, a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.