Márki-Zay Péter szerint a fideszesek "belepiszkítanak" a hódmezővásárhelyi strand melegvizes medencéjébe

Vágólapra másolva!
Rendszeresen "belepiszkít" valaki a hódmezővásárhelyi melegvizes medencébe - ezt mondta Facebook-videójában Márki-Zay Péter, aki aztán konkrétan a Fidesz híveit vádolta meg ezzel. A Délmagyar egyébként megírta, hogy már évek óta ez történik, sőt, nemcsak Hódmezővásárhelyen, hanem Szentesen is. Márki-Zay már azon is gondolkodott, hogy nyomravezetői díjat ajánljon fel annak, aki rajtakapja az - ahogy fogalmazott - ismeretlen gonosztevőt.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt két hétben ötször-hatszor kellett leengedni a krema medence vizét, mert valaki belepiszkított - mondta Facebook-videójában a hódmezővásárhelyi polgármester, aki gyorsan a fideszeseket vádolta meg ezzel. Persze, burkoltan, másokra hivatkozva, mondván "sokan" a városvezetés és a Fidesz közti ellentétre vezetik vissza az "ismeretlen gonosztevő" cselekedetét.

A Délmagyar emlékeztetett arra, hogy már több éve vannak ilyen gondok a csongrádi fürdőkben, nemcsak Hódmezővásárhelyen, hanem Szentesen is, de eddig senkinek nem jutott eszébe ezzel vádolni a politikai ellenfelet. Most Márki-Zaynak igen.

A baloldali polgármester egyébként azon gondolkodik, hogy a vandalizmus és korrupció elleni rendeletet alkalmazza erre az esetre, és nyomravezetői díjat ajánljon fel annak, aki rajtakapja az "ismeretlen gonosztevőt"

Márki-Zay videójáról a Keménymag adásában is szó volt a Hír TV-n, ezt 31:37-től nézhetik meg: