A volt feleség és annak 20 évvel fiatalabb szerelme gyilkolhatott Csepelen

Holtan találtak egy férfit Csepelen, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) halált okozó testi sértés gyanújával nyomoz
Vágólapra másolva!
Húsz évvel fiatalabb élettársával verte agyon volt férjét egy asszony Csepelen szombat este a gyanú szerint. A letartóztatásukat már indítványozta az ügyészség. Az egyik szomszéd azt mondja, a gyilkosság estéjén semmit sem hallott. Pedig, ahogy fogalmaz, a kétszintes, ötszobás házból az elmúlt hónapokban folyamatosan ordibálást lehetett hallani. A veszekedések akkor kezdődtek, amikor a nő új szerelme a házba költözött. Oda, ahol a volt férj, a meggyilkolt férfi is lakott. 
Vágólapra másolva!

Egy nagy, információink szerint ötszobás lakásban történt a gyilkosság szombat este. A házban öten laktak. Ott élt két huszonéves fiú, a szüleik, illetve az anyjuk új barátja.

Az 54 éves T. Piroska és a nála több mint húsz évvel fiatalabb szerelme ölhette meg a nő volt férjét.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Szokásos szombat este volt, semmi különöset nem hallottam. A fiam és barátnője mondták, amikor hazaértek, hogy az utca végéig állnak a rendőrautók" - ezt már az egyik szomszéd mondta.

A rendőrök akkor már csak azokat engedték be az utcába, akik ott laknak, és ezt a lakcímkártyájukkal igazolni tudták.

Bűnügyi helyszínelők és rendőrök a XXI. kerületi Szatmári utca egyik házánál 2020. augusztus 2-án. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Egészen vasárnap reggelig tartott a helyszínelés a férfi elmondása szerint, de egy járőr vasárnap estig a helyszínen maradt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A ház aljában egy kocsma is van. Egy ideig a család üzemeltette. Aztán bezárták.

- mondja a szomszéd.

Néha a nő rokonai is ott laktak, néha az ivócimborái - teszi hozzá. A ház kertjében most csak egy kutya van, a szomszéd szerint az őrizetbe vett nőé.

A meggyilkolt férfi egyik fia épp akkor ért haza, amikor ott voltunk, de amikor megtudták, hogy miről kérdeznénk őket, gyorsan bementek. Úgy tudjuk, a gyilkosság után őket is elvitték a rendőrök kihallgatni.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Azt nem tudni, hogy mikor vált el egymástól a korábbi férj és feleség, de azt igen,

hogy körülbelül 4-6 hónapja költözhetett oda T. Piroska szintén őrizetbe vett élettársa a házba, ahol a meggyilkolt férfi is lakott.

Az ügyészség közleménye szerint:

T. Piroskát és M. Dánielt azzal gyanúsítják, hogy agyonverték a nő volt férjét.

Letartóztatásukról holnap döntenek.