Jeszenszky Zsolt elárulja, mit jelent politikai hobbistának lenni

Vágólapra másolva!
Augusztus 2-án 20 órától a Cotton Club Singers Negyedszáz koncertjére készülő László Boldizsár és a Pesti TV kreatív igazgatását magára vállaló politikai hobbista, Jeszenszky Zsolt lesz a Sláger Téma vendége a Sláger FM-en.
Vágólapra másolva!

László Boldizsár napra pontosan nyolc hónap után térhet vissza az Erkel Színházba. A Boldi50 előadói est után a Cotton Club Singers jubileumi koncertjére készül. Hogy a szeptember 6-ai Negyedszázon a zenekar teljes létszámában lép-e fel, választ kaphatnak majd a hallgatók. Ahogy arra is, László Boldizsárt igazán megihlette a pandémia, hiszen ontotta magából a slágereket. Éger László jóvoltából két Pavarotti világsikert is feldolgozott, a legutóbbit, a Durva viccet Topyval, azaz Faragó Andrással. A Simándi-díjas tenor arról is beszél a vasárnapi adásban, mikor és milyen szerepekkel térhet vissza az operaházak színpadjára.

Jeszenszky Zsolt Forrás: Sláger FM

A Sláger Téma második órájában, 21 órától az ország leghíresebb és talán egyetlen politikai hobbistája lesz a vendég. Jeszenszky Zsolt nemesi múlttal bíró, politikusi családba születve inkább a rockzenét, a műsorvezetést és műsorkészítést választotta. Így édesapja, Jeszenszky Géza és unokanagybátyja, Antall József örökségét legfeljebb politikai hobbistaként viszi tovább. Hogy mit is jelent pontosan ez a tisztség, arról is beszél. Jeszenszky Zsolt az influencer létről, a közösségi média hatalmáról is mesél. Sőt,

elsők között számol be az ősszel induló Pesti TV-ről, amelyet kreatív igazgatóként jegyez majd.

A műsor utolsó órájában, a Sláger Téma Extrában a Lukin Ágnessel, Molnár Ferenc dédunokájával készített interjút ismétlik.