Ketten is látták, hogy megerőszakolták a beteget a sátoraljaújhelyi kórházban

betegápoló, nemi erőszak, salgótarjáni kórház
a felesége szerint a férfit megilleti az ártatlanság vélelme
Vágólapra másolva!
Július elején egy középkorú, mikóházi betegápoló megerőszakolt egy beteg nőt a sátoraljaújhelyi kórházban. Mindent tagad a férfi, akit a szexuális erőszak gyanúja miatt letartóztattak, annak ellenére, hogy kettejükön kívül még ketten voltak a kórteremben a bűncselekmény idején. Egy másik ápoló és még egy beteg és mindketten megerősítették az áldozat vallomását. 
Vágólapra másolva!

Egy beteg nő tett feljelentést a rendőrségen, miután arra ébredt, hogy "egy férfi a nyakába liheg" - idézte az áldozat szavait a Blikk. A nyomozás során kiderült, hogy egy 53 éves, mikóházi betegápoló támadta meg a bejelentőt július 10-án hajnalban a sátoraljaújhelyi kórházban.

Bement a kórterembe, ahol a beteg feküdt és megerőszakolta.

A szexuális erőszak gyanújával letartóztatott férfi mindent tagad. Vannak szemtanúk is. A lapnak Kőváry Andor ügyvéd azt mondta, nem volt egyedül a nő, négyen voltak a teremben. A gyanúsított mellett

még egy ápoló és még egy beteg is ott volt mellette és mindketten látták, mi történt.

Az ő vallomásukra alapozták a férfi előzetes letartóztatását a rendőrök.

a felesége szerint a férfit megilleti az ártatlanság vélelme Forrás: Facebook

Van egy felnőtt lányuk meg egy fiuk, úgy hiányzott nekik ez a botrány, mint ablakos tótnak a hanyatt esés. Olyan békességben éltek, soha egy hangos szó nem hallatszott ki a házukból. Arról sem tudok, hogy a házasságuk válságba került volna, de ha igaz a hír, ez biztos válóok lesz" – mondta a férfi egyik szomszédja.

Börtönőrökkel is gyakran találkozott a gyanúsított.

– közölte egy másik falubeli.

A férfi felesége pedig csak annyit mondott, hogy a férjét megilleti az ártatlanság vélelme.