Üvöltve fogadta az újságírót a pátyi boncmester

2020.07.11. 10:47

Megtalálta a Bors a pátyi boncmestert, aki a gyanú szerint több holttest maradványait rejtette el az otthonában. A férfi a felesége házában húzza meg magát, ugyanis a saját ingatlanát a bank eladta. Új lakhelyén, egy parányi településen nem sokan tudják, ki költözött oda néhány hónappal ezelőtt. A férfi, amikor az újságírót meglátta, üvöltözni kezdett, de nyilatkozni nem akart.

A boncmester a gyanú szerint amputált végtagok és kioperált szervek megsemmisítésre szállításával is foglalkozott, ám valamiért egy ideig az emberi testrészeket nem a krematóriumba, hanem saját otthonának kertjébe vitte. A mintegy 60 vödörnyi veszélyes hulladékot a rendőrség már elszállította.

A Bors megtudta, a férfi házát, ahol a két gyermekét is felnevelte, a bank már eladta, mivel a család nem tudta fizetni a törlesztő részleteket. A kálváriája akkor kezdődött, amikor elveszítette feleségét, a gyermekei anyját. Az azóta eltelt években újranősült. Új felesége vidéki házában egyedül volt otthon amikor a lap újságírója megérkezett. Mikor megtudta, ki keresi, magából kikelve üvöltözni kezdett, mondván, hogy őt teljesen ellehetetlenítették és tönkretették. Nyilatkozni nem akart, kérdésekre sem válaszolt.