Szívszorító szavakkal búcsúzott halott kislányától, Zoétól az édesanyja

2020.07.11. 09:54

Meghalt az az alig hat és fél éves kislány, Zoé, akinek a jobb lábában tavaly nyáron diagnosztizáltak rosszindulatú csontdaganatot – írja a Ripost. A kislánytól az édesanyja a közösségi oldalán búcsúzott el. Sem az első osztályt, sem a 7. születésnapját nem élhette meg a gyerek.

A kislánynál tavaly nyáron diagnosztizáltak a jobb lábában rosszindulatú csontdaganatot. Később kiderült, hogy a tüdejében is áttétet vannak.Zoénak több műtéte és kemoterápiás kezelése is volt. A család segítséget is kért, hogy egy steril otthont tudjanak kialakítani a gyereknek. Több millió forintot sikerült összegyűjteni. Azonban hiába a kislány kitartása, a szülők és orvosok küzdelme: Zoé csütörtökön meghalt. Az anya a facebookon írta meg a tragédiát.

„A legfájdalmasabb dolog történt meg velünk eddigi életünk során. Felfoghatatlan fájdalom ért minket. Az egyik legszebb, leggyönyörűbb Hercegnőnk hagyott itt minket! Ő elment tőlünk... Te leszel drága Kislányom a legszebb csillag az égen! Köszönöm neked a 6 és fél évet, köszönöm, hogy az édesanyád lehettem! Köszönöm, hogy nagyon sok mosolyt csaltál az arcomra! Mindig büszke voltam rád, egy csodálatos gyermek voltál!! Sajnos a betegség legyőzött... Elmondhatatlan a fájdalom, amit érzünk, elmondhatatlanul hiányzol! Nyugodj békében drága Hercegnőm!!" - írja a gyászoló anya a közösségi oldalán.

Azt is írta, a kislány fodrász szeretett volna lenni és már készült az iskolára.

„Oda már nem jutott el! Nem tudja már meg, mi az az iskola! Nagyon várta a születésnapját, de azt se élte már meg. Emléked szívünkben örökké élni fog, mosolyod, erősséged nem felejtjük! Mindig a legjobb emberek mennek el, de hiszem, hogy fent az angyalkák közt neked dolgod van! Nyugodj békében Hercegnőm, Tündérem!" – írja még az édesanya.

A kislányt szerdán temetik, ám a család egyelőre nem tudja, miből fogják kifizetni a temetést, mivel a kezelések és a ház átalakítása elvitte az összes pénzüket.