A baloldali kamuvideó álmentősnője a csodamasinával kereskedő Németh Károly ikertestvére

Németh Athina
Németh Athina
Vágólapra másolva!
Németh Athina lánya az M1 Híradójának megerősítette, hogy a baloldali kamuvideó álmentősének, tehát az ő anyjának az ikertestvére az a Németh Károly, aki a Hírklikk nevű baloldali hírportálnak azt állította, hogy az általa forgalmazott, „csodamasinaként" ismertté vált koronavírustesztet a kormány és a szakemberek is méltatták, ám ennek ellenére mégsem vásároltak belőle. Az már korábban kiderült, hogy vagy Németh Károly, vagy a Hírklikk, esetleg mindkettő hazudott. Nem mellesleg, a baloldali portálnak az egyik álhírét megosztotta Korózs Lajos, a baloldali kamuvideó első számú készítője és egyik főszereplője is.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, az elmúlt napokban a baloldali Hírklikk és a portálnak nyilatkozó, csodamasinás Németh Károly (aki a Norcros Hungary Kft. tanácsadójának mondja magát) már kölcsönösen hazugság gyártásával vádolták egymást.

Németh Károly Forrás: M1/YOUTUBE

Az M1-nek vasárnap a Hírklikken megjelent állításainak épp az ellenkezőjét mondta Németh Károly az állítólagos csodamasinájáról,

ami szerinte nyolc perc alatt kimutatja a koronavírust. Természetesen ebből egy szó nem igaz, ellenben a Hírklikk úgy tett, mintha igaz lenne - hátha ezzel ártani tud a kormánynak. A baloldali Hírklikk egyébként korábban az elsők között közölte a Korózs Lajosék által készített álmentős kamuvideót is. (Természetesen az Index, a 24, a hvg és Soros blogja mellett.)

A baloldali kamuvideó főszereplőjének, Németh Athinának a lánya csütörtök este nyilatkozott az M1 Híradójának, amiből az derült ki, hogy

a csodamasinás Németh Károly az ikertestvére Németh Gertrúd Athénének, merthogy az álmentősnek ez az igazi neve.

Az álmentősnő lánya – aki korábban a Hír TV-nek is beszélt anyja hazugságairól – az M1-nek telefonon azt mondta: mostanra nagybátyjával, a csodamasinás Németh Károllyal sem tartja a kapcsolatot, mert évekkel ezelőtti találkozásukkor édesanyjához hasonlóan nála is azt tapasztalta, hogy nem tud különbséget tenni hazugság és valóság között.

Németh Athina lánya hozzátette: úgy tudja, a két testvér most is szoros kapcsolatban áll egymással.

"Én úgy hallottam, hogy jelen pillanatban az anyámat a Karcsi az, aki jelen pillanatban anyagilag támogatja" - tette hozzá.

Június 8-án beszámoltunk róla, hogy felkerült a szocialisták közösségi oldalára egy videó, amelyben Korózs Lajos szocialista parlamenti képviselő egy általa mentősnek nevezett nővel beszélgetett. Németh Athina szélsőségesen abszurd hazugságokat mondott, többek között azt állította, hogy a tíz általa ellátott beteg közül kilenc meghalt.

Nem sokkal a felvétel megjelenése után kiderült, a nő nem dolgozott mentősként sem az Országos Mentőszolgálatnál, sem betegszállító cégeknél,

sőt, a Samaritanus Mentőszolgálatnál sem, amit munkahelyének mutatott be.

Németh Athina Forrás: ATV

A Hír TV-nek a későbbiekben megszólaló álmentős lánya azt mondta az anyjáról, hogy egy beteges hazudozó, akinek nyolc általános végzettsége van, és nem rendelkezik egészségügyi szakképesítéssel.

Németh Athinát a kilencvenes években sikkasztásért, 2018-ban pedig kuruzslásért ítélték el.

„Többedmagával végállomáson lévő bódékat adtak el a BKV-nak a tulajdonából, és ennek az összegét sikkasztották el" - mondta Németh Athina lánya.

Szintén megírtuk, hogy a rendőrség hivatalból nyomozást indított Németh Athina és a baloldali kamuvideó ügyében. A gyanúsítottnál már házkutatást is tartottak, amelynek keretén belül bizonyítékokat foglaltak le.

Az MSZP a témával kapcsolatban ugyanazon a napon (június 10.) rendelte el a belső vizsgálatot, amelyen azt le is zárta, tehát nem került sor valódi vizsgálatra. Nem véletlen: a kamuvideó terjesztését Tóth Bertalan pártelnök is jóváhagyta.

Így senkit sem vontak felelősségre a kamuvideó miatt a párton belül.

Érdemes megjegyezni, hogy a Hírklikknek a napokban Németh Károlyról írt egyik cikkét megosztotta a közösségi oldalán Korózs Lajos is. (Az újabb baloldali hazugságtörténet, hogy a koronavírust egy csodagép kimutatja, Németh Károly kereskedett vele, a Hírklikk nevű baloldali internetes újság pedig propagálta - az egész hazugságsorozatot.)

Természetesen a M1 Híradójának leleplezése újabb kérdéseket vet fel, persze nemcsak az ikerpárral, de a baloldallal kapcsolatban is.