Zaklatta szerelmét egy zsákai férfi, majd elrabolta a nő férjét

Vágólapra másolva!
Egy zsákai férfi udvarolni próbált egy nőnek, ezért sokat segített neki. A nő azonban elutasította, és később kibékült a férjével. A férfi ezt nem tudta elviselni, ezért egy fegyverrel elrabolta a nő férjét.
Vágólapra másolva!

A nő házassága 2015-ben megromlott, ezért külön költöztek. A nő az ismerőse zsákai házába ment, ott ismerkedett meg a helyi férfival, aki sokat segített neki.

Idővel a férfi közelebb akart kerülni a nőhöz, aki viszont ezt elutasította.

A férfi 2018-ban a visszautasítás miatt meg akarta büntetni a nőt, ezért májusban leszólította az utcán, hogy fizessen neki 1 millió forintoti.

A férfi elővett egy gázfegyvert, ami miatt a nő megijedt és írásban elismerte a tartozást.

Időközben a nő kibékült a férjével és újra összeköltöztek. Amikor a férfi ezt megtudta, kivitte egy erdős területre a férjet, ahol a gázfegyverével arra kényszerítette, hogy telefonon hívja oda a feleségét, és a jelenlétében írjon egy újabb elismervényt a tartozásról. Ha ezt megteszik, utána szabadon engedi őket.

A férj eleget tett a kérésnek, ezek után a férfi kikötözte egy fához majd elment a nőért.

Közben a férjnek sikerült kiszabadulnia, és amikor a támadó visszaért a feleségével, rátámadt a férfira és verekedni kezdtek.

A nő elvette a férfi táskáját, amelyben a fegyverei voltak, elővett belőle egy sörétes puskát, kivette belőle a lőszert majd azzal állította le a támadót. Ezek után tudott a házaspár elmenekülni.

A férfi rövid idő elteltével telefonon tovább zaklatta a párt, rendszeresen üzeneteket küldött nekik.

A támadó jelenleg bűnügyi felügyelet alatt van és távoltartási végzést rendeltek el ellene. Az ügyészség fegyveresen elkövetett emberrablás, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás, súlyos testi sértés és zaklatás miatt emelt vádat ellene. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre és tiltsa el a közügyek intézésétől.