Most Kövér Lászlóról hazudott az Index, de megint lebuktak

Vágólapra másolva!
Ismét csúnya hazugságon kaptuk az Indexet. A baloldali propagandaoldal azt állította, hogy Jakab sértődősnek nevezte Orbánt, elvették tőle a szót a parlamentben. Ezzel szemben a valóság az, hogy Kövér László házelnök többször is figyelmeztette Jakabot, mivel megengedhetetlen stílusban beszélt az azonnali kérdések órájában, és azért vette el tőle a szót, mert tolvajnak nevezte a kormánypárti képviselőket. 
Vágólapra másolva!

Jakab sértődősnek nevezte Orbánt, elvették tőle a szót a parlamentben - írta öles címekkel a baloldali propagandaoldal, az Index. A valóság ezzel szemben az, hogy Jakab Péter az azonnali kérdések órájában többször is minősíthetetlenül beszélt a kormányfővel, és Kövér László többször is figyelmeztette.

Jakab először azt mondta: "Felejtse el a fóbiáit, mert így nem tudjuk megállapítani, hogy a magyarokat nézi hülyének, vagy ön az". Minderre Kövér László házelnök figyelmeztette a Jobbik politikusát, hogy vannak határok, amelyeket nem enged átlépni, ezért fontolja meg a szavait, ellenkező esetben elveszi tőle a szót.

- mondta.

Ezért vette el Jakabtól a szót Kövér, és nem azért, amit az Index állít

Orbán Viktor válaszában először azt kérdezte a Jobbik frakcióvezetőjétől: "Van még odaát valaki?" A felszólalást úgy értékelte: "A Jobbik vezetője esküt tett Soros Györgynek". Azt is mondta, hogy

Az ellenzék soraiban korábban olyan nagyszerű emberek foglaltak helyet, mint Apponyi, Bajcsy vagy Nagyatádi. "Próbáljon felnőni hozzájuk!" - tette hozzá.

Jakab Péter úgy reagált: "milyen sértődősek ma a tolvajok". Erre Kövér László elvette tőle a szót, megjegyezve, tudja, hogy provokált a frakcióvezető, de "ez a dolgok rendje".

Egyértelmű tehát, hogy Kövér László nem azért vette el a szót Jakabtól, mert sértődékenynek nevezte a kormánypártiakat, hanem mert tolvajnak.