A baloldali propagandamédiumok elhallgatták a nemzeti konzultációs ívek ellopását

Vágólapra másolva!
A magukat függetlennek és objektívnek hazudó baloldali propagandaoldalak (Hvg, Index, 444, 24, de még a baloldali kereskedelmi híradó, az RTL sem) egyetlen sort sem szenteltek annak, hogy beszámoljanak arról az Origo által feltárt botrányos esetről, miszerint Szolnokon egy baloldali aktivista nemzeti konzultációs íveket lopott. 
Vágólapra másolva!

Egy szolnoki ház postaládájából lopta ki a nemzeti konzultációs íveket egy nő - számolt be a hírről elsőként az Origo. A nőről lapunk birtokába került több kép is, amelyen baloldali politikusokkal kampányolt közösen a tavalyi önkormányzati és EP-választáson. Az óriási botránnyal kapcsolatban megnéztük, hogy a hazai sajtó hogyan is számolt be az eseményről.

Nem meglepő módon a hazai baloldali propagandamédiumok, az Index, a Hvg, a 444, a 24, - de még a baloldali kereskedelmi híradó, az RTL sem - egyetlen szót sem pazaroltak az eseményre.

Ezzel szemben ezen propagandaoldalak bő terjedelemben szoktak beszámolni azon radikális baloldali ellenzéki akciókról, amiket többek között Hadházy Ákos vezet.

Később feljelentést tett a szolnoki Fidesz, miután az Origo nyilvánosságra hozott egy videót, amely a nemzeti konzultációs kérdőívek eltulajdonítását mutatta be. Természetesen az előbb említett propagandaoldalak erről az eseményről sem tájékoztatták olvasóikat.

Az egész jelenség annak fényében különösen felháborító, hogy az ominózus oldalak minden fórumon arról szoktak beszélni, hogy ők valóban független és objektív tájékoztatást folytatnak. Ez a példa is világosan mutatja, hogy szó sincs erről, ha érdekeik úgy kívánják, akkor minden további nélkül hallgatnak el híreket.