Baloldali kamuvideó: szégyenletes politikai hecckampányt folytattak

Németh Athina
Németh Athina
Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás szerint a baloldali média intézményes hecckampányt folytatott, ami politikai motiváltságú volt, és ami szégyenletes. A Fidesz EP-képviselője ezt annak kapcsán mondta az ATV-ben, hogy a baloldali újságok  - az Indextől a 444-en és a hvg-n át a 24-ig - nyilvánvalóan pontosan tudták, hogy a baloldali kamuvideóban egy álmentősnőt szerepeltetnek, aki összevissza hazudik a magyarországi járványhelyzetről, mégis valóságnak mutatták a hamisítást. Hiszen a politikai érdekük szerintük ezt diktálta. A Hír TV számára Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa (és a Budapesti Operettszínház balettigazgatója) szellemes videóösszeállítást készített, amelyből pontosan kiderül, hogy segítettek a baloldali propagandamédiumok a hazugság terjesztésében.
Vágólapra másolva!

Ez a nagyszerű asszony azontúl, hogy főállásban mentőtiszt, hospice ellátásban is segédkezik - mondta Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője az elmúlt napokban már csak baloldali kamuvideóként emlegetett propaganda-összeállításban, amiben egy Németh Athina nevű szélhámosnő (jogerősen elítélt kuruzsló) összevissza hazudozott a magyar betegellátásról és a járványidőszak alatti kiürítésekről.

A nőről soha egyetlen mentőszolgálatnál sem hallottak, se az OMSZ-nél, se a Samaritanusoknál.

Korózs Lajos, hogy a nyilvánvaló hazugságot leplezze, az Országos Mentőszolgálat Markó utcai székházánál beszélt, mintegy képileg is erősítve, hogy egy tekintélyes mentőtisztről van szó.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa a Hír TV számára készített videoblogjában ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a baloldali politikus

Németh Athina Forrás: ATV

Apáti Bence úgy folytatja: az álmentősnő " az ATV-ben is járt, ahol mindenki legnagyobb bánatára, de egyetlen logikai bukfencet sem akart megmagyarázni,

Azt is állította, hogy már 1979 óta magánmentőzik, holott a KSH szerint ilyen vállalkozások csak a '90-es évek óta tűntek fel az országban.

A baloldali média hecckampánya

A botrányos videóval kapcsolatban Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az ATV-n elmondta, hogy természetesen

a kórházakat nem ürítették ki,

hanem a koronavírus-járvány csúcspontját megelőző időszakban azt a felelős döntést hozták a járvánnyal szembeni védekezést irányítók, hogy létrehoztak olyan kapacitásokat, hogyha a csoportos, immár

Arra is felhívta a figyelmet, hogy ezeket a döntéseket orvosszakmai szempontból az egyes fekvőbeteg-ellátó intézményekben a betegeket ellátó orvosok hozták meg. A baloldali média pedig intézményes hecckampányt folytatott, ami politikai motiváltságú volt, és ami szégyenletes.

Deutsch Tamás arról is beszélt, hogy (legalábbis részben) uniós közpénzből készült a baloldali kamuvideó, hiszen Ujhelyi István baloldali EP-képviselő sajtósa, egyébként egy volt Népszabadság-újságíró bevallottan közreműködött a sajátos munkában. Azaz, szerinte mindez a tiltott pártfinanszírozás problémáját is felveti.