Újabb részletek derültek ki a nemzeti konzultációról

2020.06.04. 20:06

Összesen 13 kérdés lesz az újabb nemzeti konzultációban, ezek érintik többek között a Soros-féle örökkötvényeket, a magyar vállalkozások ellenséges felvásárlása elleni védekezést és a migráció, valamint a koronavírus-járvány közötti kapcsolatot is.

Újabb részleteket árult el Kovács Zoltán kormányszóvivő a következő nemzeti konzultációval kapcsolatban a közösségi oldalán közzétett videóban.

A kormányszóvivő azt mondta, hogymegkérdezik a magyar embereket a második Soros-tervről, az örökkötvényekről,  arról, hogy miként lehet fellépni a magyar vállalkozások ellenséges külföldi felvásárlása ellen. A konzultációban emellett szó lesz az Európai Bíróság magyar tranzitzónákat érintő döntéséről, arról, hogy továbbra is fenn kell-e tartani a határok fokozott védelmét, és a migráció, illetve a koronavírus-járvány kapcsolatáról is. 

Összesen 13 kérdés lesz a konzultációban, ahogy az eddigi nyolc alkalommal, most is arra kérünk mindenkit, hogy ossza meg velünk a gondolatait, meglátásait, töltse ki a kérdőívet, és jutassa vissza hozzánk – mondta Kovács Zoltán.