Az ablakból lövöldözött egy férfi Budapesten

2020.06.03. 20:36

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki szerda délután gázpisztollyal lövöldözött Angyalföldön, kedden este pedig egy csúzlit is kipróbált az ablakából. Azzal védekezett, csak vicc volt és kíváncsiság. 

Délután 13 óra 44 perckor jelentették be a szomszédok, hogy 

lövéseket hallottak a Hegedűs Gyula utcai társasházból, ahol élnek. 

A telefonáló egy gázpisztoly hangját hallotta. A helyszínen egy szemtanút is találtak, aki arról beszélt a rendőröknek, hogy 

tegnap este látta a férfit, ahogy csúzlival célba vette a szemközti társasházat.  A vallomások alapján megtalálták azt a lakást, ahonnan a lövéseket hallhatták.

IllusztrációForrás: pixabay.com

Egy 29 éves férfit találtak otthon, aki bevallotta, hogy ő lőtt este csúzlival, de csak viccből. Ugyanakkor bevallotta azt is, hogy 

kíváncsiságból gázpisztollyal is kilőtt az ablakon szerda délután.  

Azt is hozzátette, hogy a csúzlival kalcium tablettát lőtt ki, a gázpisztollyal pedig csak a levegőbe célzott, mert szerette volna hallani, milyen a fegyver hangja.

IllusztrációForrás: Shutterstock

Senki sem sérült meg végül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei elfogták a lövöldözőt, és bevitték a kerületi rendőrkapitányságra, ahol garázdaság miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A fiatal szabadlábon védekezik.