Csak a hűlt helyét találta az autójának a budapesti férfi

Vágólapra másolva!
Kedden reggel azzal hívta a rendőröket egy férfi, hogy az éjszaka ellopták az autóját Budapesten a Verseny utcából. A nyomozók az ellopott kocsira körözést adtak ki, közben azonban már keresték az autót. A kamerafelvételek alapján kiderült, hogy a tolvaj a XV. kerület érintésével egészen Kiskunhalasig ment. Később ott fogták el..
Vágólapra másolva!

A tolvaj a felvételek szerint felvezetést is kapott, társa Budapesttől egy másik autóval kísérte egészen egy kiskunhalasi autókereskedésig.

A rendőrök tíz órával a bejelentés után egy autókereskedőnél megtalálták az ellopott autót, majd a telephely mellett egy kilazított kockakő alá rejtve a kocsi kulcsát is.

A nyomozók az autókereskedőt, egy 45 éves férfit a telephelyen elfogták, és orgazdaság miatt indítottak ellene eljárást.

A rendőrök ezután azonosították a két autótolvajt egy 19 éves lányt és egy 49 éves férfit, ők adhatták el a lopott autót.

A nyomozók a két román állampolgár ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Egy nappal később egy ferencvárosi lakásban fogták el őket. Kábítószert is találtak náluk. A férfi drogtesztje pozitív lett.

A rendőrök lefoglalták az elkövetők által használt autót is, amelyben hiánytalanul megtalálták a lopott autóból hiányzó értékeket.

Mind a három ember eljárás indult. A lefoglalt autó közben visszakerült a tulajdonosához