Kocsis Máté: Gyurcsány gyáva módon fiatalokat tolt maga elé

Vágólapra másolva!
A Fidesz frakcióvezetője nem hagyta szó nélkül a látványosan cukisodó Gyurcsány Ferenc posztját, és keményen üzent neki.
Vágólapra másolva!

Tegnap Kocsis Máté az őszödi beszéd 14. évfordulója alkalmából a fiatalokhoz szólt, azt bemutatva, hogy milyen Gyurcsány Ferenc igazi arca, hiszen kormányzása alatt tüntetőket veretett. "Mostanság viszont titeket kerülget YouTube-on, Facebook-on, Instán. Tetszeleg, szépeket mond, nagyon igyekszik nálatok. Fiatalos tornacipőkben jár, trendiskedik, elmondja, hogy kiáll mellettetek, mert a jövőtök, meg ilyesmi. Hát persze, de csak azért, mert kell majd neki a szavazatotok. Nem ti, csak az x" - írta a Fidesz frakcióvezetője tegnapi posztjában.

A Demokratikus Koalíció elnöke egy nap csúszással megpróbált visszavágni, és gimnazistákat mutogatva, Kocsis Máté szavait kiforgatva reagált rá.

A Fidesz frakcióvezetője egy újabb bejegyzéssel jelentkezett. "»Reagált« a szemkilövető Gyurcsány a tegnapi írásomra. Persze gyáva módon fiatalokat tolt maga elé, velük mondatta el, amit ő nem mert" - írta.

"Kedves fiatalok! Épp erről írtam nektek tegnap. Épp arról, hogy csak felhasznál titeket Gyurcsány, és látjátok, ez is történt. Jó nektek, hogy titeket már nem vernek agyon, ha tüntetni mentek! A mostani kormány soha nem lövetett rátok, és soha nem ütlegeltek titeket véresre viperával. Nem is veletek állok vitában, hanem az országot kifosztó, népére támadó Gyurcsánnyal. Azért küzdünk, hogy a kiscica legyen az egyetlen, akit még meg tud etetni bármivel."

Az országot gazdasági csődbe vezető, bukott miniszterelnök kedden egy Vona Gábor cukiságkampányára emlékeztető kiscicás képet tett közzé.