Kiraboltak egy szombathelyi dohányboltot - videó

2020.05.25. 18:19

Tegnap hajnalban kiraboltak egy szombathelyi Nemzeti Dohányboltot. Egy középkorú fegyveres férfit keresnek a rendőrök. Közzétették a bolt biztonsági kamerájának felvételét, hátha felismeri valaki és tud segíteni nekik a nyomozásban. 

Május 24-én, vasárnap 0 óra 7 perc körül egy férfi lépett be a szombathelyi Váci Mihály utcai Nemzeti Dohányboltba, ahol

az eladót egy fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette

és a bevétel átadására kényszerítette.

Őt keresik a rendőrök a szombathelyi dohánybolt rablás miattForrás: police.hu

Az eladó mindent átadott a férfinek, ami a kasszában volt. A rabló elvette a pénzt, aztán elmenekült a helyszínről.

Forrás: police.hu

A rablót keresik a rendőrök, ezért közzétették a dohánybolt biztonsági kamerájának felvételét és a férfi személyleírását is, hogy könnyebben lehessen azosítani. 

Azt írják, hogy a rabló

kb. 170 cm magas; zömök testalkatú; 35-40 év körüli; sötét szemű; világosszürke színű, kapucnis, emblémás pulóvert; fekete színű, szövet szájmaszkot; középkék színű farmert és sötét színű baseballsapkát viselt.

Az ügyben rablás miatt indult eljárás az ismeretlen férfi ellen.

Forrás: police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azt kérik, hogy aki a képeken és a videófelvételen látható férfit felismeri, esetleg tud valamit arról, hol lehet most, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!