Ismét a stúdióból jelentkezett a Keménymag, téma volt Gurmai Zita futása is

Vágólapra másolva!
Több hét önként vállalt karantén miatti kihagyás után ezúttal a Hír TV stúdiójából jelentkezett be a Keménymag című vitaműsor csapata, azaz Velkovics Vilmos műsorvezető, Apáti Bence publicista és vlogger, Dezse Balázs újságíró, illetve Jeszenszky Zsolt politikai hobbista.
Vágólapra másolva!

"Újraindult az élet a Keménymag csapata számára is, és a karantén mélyéről lőporszagúan, sebesülésektől gyötörve, de lélekben megerősödve előbújt Dezse Balázs, aki sosem iszik szójalattét.

Apáti Bence, a vlogger, akinek látványától megkergülnek a Facebook cenzorai, akinek egy mordulására szétszaladnak a rémhírterjesztők és Jeszenszky Zsolt, az igazi férfi, aki úgy jár, mintha integetne, aki sose sír, sose törik meg, aki elől szétrebbennek a budaörsi kripto-SZDSZ-esek" - jelentette be a stúdióba való visszatérést követően Velkovics Vilmos.

Az adás első felének a témája természetesen Gurmai Zita MSZP-s országgyűlési képviselőnek a Hír TV Informátor című műsora munkatársai elől való „elmenekülése" volt,

amelyről az Origo is beszámolt.

- hangzott el a Keménymag második felében.

„Én arra vagyok kíváncsi, hogy mivel a Karácsony Gerinek is vannak olyan dolgai, hogy a különleges jogrendre való tekintettel nevezett ki embereket és kötött szerződéseket, stb. Szóval kíváncsi leszek, hogy amikor a kormány visszaadja a felhatalmazást, és visszatér az élet a normálisba, akkor vajon Karigeri visszacsinálja-e" - fogalmazott Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója.

„A narratíva egyébként az, most nézegettem, olvasgattam az ellenzéki újságokat és az ellenzéki politikusoknak a posztjait, hogy tulajdonképpen ők rákényszerítették Orbán Viktort, hogy visszaadja a rendkívüli jogrendet. Tehát ez egy siker, mert Orbán Viktor megtartotta volna a hatalmat" - jegyezte meg Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

- tette hozzá Jeszenszky Zsolt.

A műsor legvégén megválasztották a hét balfékét is, az erős mezőnyben Gurmai Zita végül megkapta ezt a titulust.

A teljes adás alább tekinthető meg: