Kovács Zoltán: Az elmúlt tíz év legnagyobb álhírkampányának lehettünk tanúi

Operatív törzs sajtótájékoztató 2020.03.19. ,   Kovács Zoltán
Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.
Vágólapra másolva!
A magyar kormány nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára, Kovács Zoltán interjút adott az amerikai konzervatív Breitbart News hírportál brit változatának, a Breitbart Londonnak – hívja rá fel a figyelmet a politikus a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Kovács Zoltán londoni Breitbartnak nyilatkozva elmondta, hogy

A kormány erőfeszítései ellenére, ennek a politikai paletta szinte minden szegmensében volt, aki bedőlt, mi több a politikai haszonszerzés érdekében rájátszott.

– hangsúlyozta az államtitkár.

Kovács Zoltán kiemelte: reméli, hogy akiknek a világjárvány kellős közepén volt idejük és energiájuk, hogy a parlament felfüggesztésével, a sajtószabadság (sokadik) bedarálásával, és hasonló, minden alapot nélkülöző feltételezésekkel gyanúsítsák a magyar kormányzati apparátus,

most lesz érkezésük bocsánatot kérni Magyarországtól, a kormánytól és mindenekelőtt a magyar emberektől!

Az Orbán Viktort a járvány diktatúraépítésre való kihasználásával vádolóknak pedig talán illene egy extra kört futni a miniszterelnöknél is – fűzte hozzá.

Kovács Zoltán felhívta rá a figyelmet: mostanra mindenki tisztán láthatja, hogy az Országgyűlést nem függesztették fel, a különleges intézkedések a járvány kezelésére korlátozódtak, és az Alaptörvény biztosította, hogy csak korlátozott ideig maradhasson fenn ez az állapot.

– nyomatékosította álláspontját a kormány nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.