Tagadja, hogy megölte volna az apját Szilágyi István fia

Szilágyi István XVII. X. utca Szilágyi istván színész háza
Vágólapra másolva!
Tegnap reggel az édesapja holtteste mellől vitték be a rendőrök a 49 éves férfit, az ismert színész, Szilágyi István fiát. Azzal gyanúsítják, hogy egy kalapáccsal megölte a 82 éves férfit. Az ügyészek hétfőn indítványozták a letartóztatását, amire holnap sor kerülhet. Eközben, információink szerint, a férfi megtagadta a vallomást, sőt, panasszal él a gyanúsítás ellen. Ez azt jelenti, hogy mindent tagad. 
Vágólapra másolva!

- mondta Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az Origónak a Szilágyi István meggyilkolásával gyanúsított 49 éves férfiről,

Péterről, aki, információink szerint, panasszal is élt a gyanúsítás ellen.

Annak ellenére, hogy a helyszínen fogták el a rendőrök, a holttest mellett, miután a saját édesanyja sokkos állapotban segítségért rohant a szomszédos kisboltba. Ahogy egy szemtanú mondta, a férfi ott volt a véres szobában, amikor a támadás után berohant a színészhez. Látta, hogy zavartan viselkedik és nagyon keres valamit. A gyanú szerint a férfi

vasárnap reggel verte agyon az ismert színészt, 82 éves édesapját egy kalapáccsal, XVII. kerületi otthonában.

Helyszínelő megy be Szilágyi István házába Forrás: Origo

Két éve elítélték azért, mert az apjára támadt

Bár a szülei sokszor tagadták, hogy a fiúk támadt rájuk, Pétert már ítélték el emiatt. Három évvel ezelőtt úgy megverte az apját a részeg férfi, hogy több bordája eltörött és kórházba kellett vinni. Édesapja a bírónak azt mondta, egy farakásra esett rá, ettől véraláfutásos az arca, de az igazságügyi orvosszakértő bebizonyította, hogy attól nem keletkezhettek volna ilyen sérülései.

Akkor két év börtönre ítélték, három évre felfüggesztve.

Szilágyi István fiát

bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy ellen elkövetett emberölés

miatt hallgatták ki. Az ügyészség javasolta a letartóztatását, amiről a bíróság feltehetően holnap dönt - írta az Origónak küldött közleményében a Fővárosi Főügyészség.