Szijjártó Péter jótékonysági felhívást osztott meg

Strand Allstars
Vágólapra másolva!
Az autista gyermeküket egyedül nevelő édesanyák támogatására buzdít Facebook-oldalán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Egy klikk az egész - olvasható a bejegyzésben.
Vágólapra másolva!

Az idei évben sajnos semmi nem olyan, mint ahogy megszokhattuk. Különösen így van ez az ünnepeinkkel. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Sok esetben ezúttal is elmarad a személyes találkozás, ami sokunkat tesz szomorúvá. Vannak ugyanakkor olyan édesanyák, akik különös tiszteletet érdemelnek, és akiknek a mostani nehéz körülmények rendkívül komoly kihívásokat jelentenek.

A Strand Fesztivál Official, az Együtt az Autistákért Alapítvány és a MOL azért fogtak össze, hogy Anyák Napja alkalmából segítséget nyújtsanak az autista gyermeküket egyedül nevelő édesanyáknak.

Ebből az alkalomból énekelték fel olyan ismert zenészek a Mama, kérlek című dalt mint Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Horváth Tamás és Járai Márk.

Minél többen hallgatjuk meg a dalt, annál nagyobb lesz a támogatás mértéke, hiszen a MOL minden kattintás után 1 forinttal támogatja az akciót.

- írja a miniszter.