Közel egymilliót keresett dílerkedéssel egy férfi

Vágólapra másolva!
Több, mint egy éven át szolgálta ki különféle drogokkal a baráti körét egy Kiskunhalas mellett élő férfi, mire szeptember 25-én végül lebukott a rendőrök előtt.
Vágólapra másolva!

A Kiskunhalas környéki községben élő férfi 2018-tól 2019. szeptember 25-ig árult különféle drogokat a lakásán ismerőseinek. A férfi a marihuánát, speedet, és extasy tablettát ismeretlen körülmények között szerezte, majd kiporciózta, és 2.500 és 3.000 forintért árulta. A vásárlói előre egyeztettek vele telefonon, majd a férfi lakására mentek, ahol átvették a drogokat.

A férfi nyolc vevője közül volt olyan, akinek ez alatt a bő egy év alatt közel 90 adag marihuánát és 30 adag speedet adott el.

A férfit szeptember 25-én fogták el a rendőrök, majd

házkutatást tartottak a lakásán, ahonnan zöld növényi szárítmányt, tablettákat, kannabisz és kokain tartalmú porokat, pszichoaktív anyagokat, mérleget és pénzt foglaltak le.

A férfi az illegális kereskedelemmel egy év alatt

több, mint 900 ezer forintot keresett.

A rendőrök a férfi vásárlóival szember is eljárást indítottak.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfit kábítószer-kereskedelemmel és új pszichoaktív anyaggal valóvisszaéléssel vádolja, ezért börtönbüntetés kiszabását javasolja, illetve a dílerkedéssel szerzett pénz, és a lefoglalt porok, tabletták, mérleg elkobzását.