Közös otthoni tornára buzdítja a nézőket a közmédia

Stretching further every day Real People Candid MP3 Player Physical Activity Wellbeing Young Women Women Females Copy Space Sports Training Health Club Sports Clothing Exercise Equipment Music Headphones Body Conscious 20-29 Years Young Adult Adult Smilin
Shot of a sporty young woman stretching before her workout
Vágólapra másolva!
Hétfőtől Mozogj otthon! címmel gyógytornászok tízperces napi adásokban mozgatják meg az otthon ragadt nézőközönséget a közmédia több csatornáján.
Vágólapra másolva!

Fürst-Borsos Ádám, a közmédia PR- és kommunikációs vezetője közleményében azt írta, hogy fiatal felnőttek, idősebbek, és gyerekek is bekapcsolódhatnak a tornázásba, hiszen a műsor minden korosztálynak szól.

– mondta.

A közmédia fontosnak tartja, hogy az oktatási tartalmakat kibővítse a testnevelésórákkal, hogy ne csak a szellemi, hanem a fizikai fejlődésben is segítse az otthonukban tartózkodó gyermekeket, diákokat és a felnőtteket is.

Illusztráció Forrás: Getty Images/gradyreese/Gradyreese

A gyógytornászok csak olyan gyakorlatokat mutatnak be, amelyek figyelembe veszik a legidősebbek lehetőségeit is, de a fiataloknak is hasznosak és érdekesek. A gyakorlatsorok tehát mindenkinek szólnak, és szűk helyen is elvégezhetők.

A Mozogj otthon! adásai több csatornán is láthatók lesznek: a Duna TV, a Duna World, az M1 és az M5 is sugározni fogja. Hétfőtől minden napszakban elérhetők lesznek a közmédia tévécsatornáin, és megtekinthetők a Mediaklikk.hu oldalon.