Kovács Zoltán: Vigyázzunk egymásra!

Operatív törzs sajtótájékoztató 2020.03.19. ,  Kovács Zoltán
Vágólapra másolva!
Ha elolvasta volna a törvény szövegét – amely angolul is elérhető –, akkor talán még ő is megérthetné, hogy a határozatlan idő nem az örökkévalóságot jelenti, hanem a veszélyhelyzet végét - így reagált Kovács Zoltán Guy Verhofstadt liberális politikus felvetéseire. 
Vágólapra másolva!

Guy Verhofstadttal az elmúlt években számtalan vitánk volt, van, és megérzésem szerint lesz is. Soros György egyik lelkes brüsszeli képviselőjeként 2015-től kezdődően éveken keresztül kritizálta a magyar bevándorláspolitikát. Ma már ott tartunk, hogy a Die Presse arról ír, hogy Orbán Viktornak igaza volt, és megérdemli, hogy bocsánatot kérjenek tőle - írta legújabb bejegyzésében Kovács Zoltán.

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint a liberális politikus most épp arra büszke, hogy ő már három évvel ezelőtt az európai értékekről igyekezett kioktatni minket.

Mi európai demokratának, kereszténydemokratának tartjuk magunkat, így természetesen az erről való döntést a legfőbb magyarországi döntéshozó szerv, a magyar Országgyűlés kezébe adtuk.

A demokratikus normáknak megfelelően eljön majd az idő, amikor ők is elmondják a véleményüket a kormány teljesítményéről. Most azonban a legfontosabb, hogy ne feledjük, mindnyájan felelősök vagyunk egymástért! Vigyázzunk egymásra! - írta Kovács Zoltán.