A Fidesz felszólította Karácsonyt, hogy vonja vissza a BKK-járatok ritkítását

Pollreisz Balázs, Karácsony Gergely
Pollreisz Balázs és Karácsony Gergely
Vágólapra másolva!
Arra kérjük Karácsony Gergelyt, hogy azonnal vonja vissza elhibázott döntését, és vezessen be több járatot, hogy az utasok tudják tartani a biztonságos távolságot! - reagált a Fidesz arra, hogy a főpolgármester döntése értelmében szombati menetrend lépett életbe a budapesti tömegközlekedésben.
Vágólapra másolva!

A nagyobbik kormánypárt szerdai Facebook-posztjában kifogásolta: Karácsony Gergely annak ellenére döntött a BKK-járatok szombati menetrendjének bevezetéséről, hogy a kormány és szakemberek is arra hívták fel a figyelmet, hogy a járvány miatt csökkenteni kell az érintkezések számát.

Azzal, hogy a főváros ritkította a járatokat, szerda reggel tömegek alakultak ki a tömegközlekedési járművökön. Éppen ezért a Fidesz

Szerda reggel Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója közösségi oldalán kommentálta a főváros döntését. Szerinte a BKK rossz döntést hozott a szombati menetrendek gondolkodás nélküli bevezetésével. Szerinte számos olyan járaton, melyen az emberek dolgozni járnak, az elmúlt napokhoz képest a járványhelyzethez mérten kényelmetlen zsúfoltság alakult ki.

Fürjes Balázs, Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár pedig szintén helytelenítette a járatritkításokat Twitter-oldalán.