Esküvőt tartani továbbra is lehet

házasságkötés miskolcon
Az ifjú pár hallgatja az anyakönyvvezetőt, a koronavírus-járvány miatt bevezetett közösségi távolságtartás szabályainak megfelelően szűk körben megtartott polgári házasságkötési szertartásukon a miskolci városházán 2020. március 28-án.
Vágólapra másolva!
Esküdni továbbra is szabad, a szombattól életbe lépett kijárási korlátozás nem tiltja azt, hogy valaki házasságkötésre menjen szűk családi körben - olvasható a kormányzati tájékoztató portálon. 
Vágólapra másolva!

Mint írják, a koronavírus-járvány mindenki életét felborította. A nagyobb családi összejöveteleket, így az esküvőket is sokan elhalasztják, pedig az továbbra sem tilos.

Az ifjú pár hallgatja az anyakönyvvezetőt, a koronavírus-járvány miatt bevezetett közösségi távolságtartás szabályainak megfelelően szűk körben megtartott polgári házasságkötési szertartásukon a miskolci városházán 2020. március 28-án. Forrás: MTI/Vajda János

Esküdni azért szabad, a szombattól életbe lépett kijárási korlátozás sem tiltja azt, ha valaki házasságkötésre megy szűk körben.

Jablonovszky Tímea és Jablonovszky György Dávid megcsókolják egymást a koronavírus-járvány miatt bevezetett közösségi távolságtartás szabályainak megfelelően szűk körben megtartott polgári házasságkötési szertartásukon a miskolci városházán 2020. március 28-án. Forrás: MTI/Vajda János

Így tett egy miskolci fiatal pár is, aki szűk körben, és a kijárási korlátozásnak megfelelően - a közösségi távolságtartás szabályait betartva – tartotta polgári esküvőjét a miskolci városházán.