A UPC csak a legszükségesebb karbantartási munkákat végzi el, azt is éjszaka

Vágólapra másolva!
Miután rengeteg maradnak, és fognak otthon maradni a következő időszakban, ráadásul nagyon sokan dolgoznak otthonról, nagyon fontos, hogy működik-e, illetve, hogy működik az internet. A UPC szakemberei megkeresésünkre elmondták, hogy több szolgáltatóhoz hasonlóak, a karbantartásaikat ők is csak a fontos esetekben hajtják végre. És ezeket is leginkább éjszaka csinálják majd.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról már beszámoltunk, az E.ON és az ELMŰ is elhalasztja a nem feltétlenül fontos hálózati beavatkozásokat és csak a szükséges esetekben végeznek majd ilyen munkákat. Azért, hogy lehetőleg senki ne maradjon még rövid ideig sem áram nélkül az otthonában. Mai kérdésünkre a UPC Magyarország sajtóosztályán elmondták, hogy:

Honlapjukon közzétett listán a karbantartások,

A fennmaradó esetben – a mostani helyzetre való tekintettel – a UPC Magyarország szakemberei csak a legszükségesebb karbantartási munkákat végzik el annak érdekében, hogy az ügyfelek számára zavartalanul működjenek a szolgáltatások.

Továbbá elmondták, hogy:

Megnyugtatásul közölték, hogy felkészültek a jelenleg tapasztalható, jelentősen megnövekedett hálózati forgalomra. Biztosítják az ügyfelek számára a szükséges feltételeket ahhoz, hogy otthonról dolgozhassanak, tanulhassanak és szórakozhassanak a következő időszakban.