Vádat emeltek a brutális férfi ellen, aki hajánál fogva vonszolta volt élettársát

Vágólapra másolva!
Személyi szabadság megsértése miatt emeltek vádat egy 20 éves férfi ellen, aki októberében élettársát a hajánál fogva vonszolta a Pápát elkerülő főúton. Az egészről videó is készült, amely aztán felkerült az internetre.
Vágólapra másolva!

A hajánál fogva rángatott egy nőt maga után egy férfi a 83-as főúton - számolt be róla a Tények októberben. A történtekről felvételek is készült, amelyen látszik, hogy a nő segítségért könyörög, miközben több autós is elmegy mellettük. Lassítanak, de nem állnak meg segíteni, sőt az egész jelenetet levideózza az egyik autós.

A kétségbeesett nőnek végül sikerül kitépnie magát a férfi szorításából, de az újra felrángatta őt a földről.

A vádirat szerint a férfi részeg volt, amikor az elkerülő út melletti majorban szóváltásba került a volt élettársával, aki emiatt otthagyta a férfit. A férfi nem akarta, hogy a nő elmenjen, és gyalog utána indult.

Miután utolérte, a hajánál fogva megragadta, és akarata ellenére elkezdte a major irányába vonszolni. A nő mindeközben segítségért kiabált, mire a vádlott tenyérrel megütötte, amitől a nő elesett.

A férfi ezek után továbbra is a hajánál fogva húzta volt élettársát a major bejáratáig, aki közben a könyörgött a férfinak, hogy hagyja abba.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfi ellen börtönbüntetést kért.