Jó nagy f.szok, a f.szok nem hagyják abba - így fogadja a bírálatokat Gémesi György

Vágólapra másolva!
A kormánypártokat tömörítő Szövetség Gödöllőért vasárnap petíciót indított többek között azért, hogy Gémesi György polgármester - a legtöbb településhez hasonlóan - zárja be a játszótereket. "A f*szok nem hagyják abba" - reagált az ellenzéki polgármester a poszt alatt. Egyre nagyobb a felháborodás a Pest megyei városban.
Vágólapra másolva!

A Szövetség Gödöllőért nyílt levélben fordult a helyiekhez, amelyben arra kérik Gémesit, tegyen előremutató lépéseket a koronavírus elleni védekezésben. A kormánypártokat tömörítő szervezet kifogásolja, hogy a polgármester

  • egy hete még a járvány tényét is megkérdőjelezte;
  • március 14-én az óvodákat/bölcsődéket nyitva akarta hagyni, de látva a többi település döntését, két napra rá már elrendelte azok bezárását is;
  • március 16-án kirakott videójában a játszóterek használatára bíztatta a gyermekes családokat;
  • amelyek a mai napig nyitva vannak.

"Sajnos még messze nem az elégséges mértékű beavatkozást hajtotta végre. A mai napig nem kaptunk választ, hogy a városi intézményeket hogyan erősíti meg? Milyen emberi erőforrásokat mozgósított, hogy a beérkező bejelentéseket megnyugtatóan tudja kezelni? Gazdasági lépésekről egy szót sem hallottunk" - írták, azt kérve vigyázzanak egymásra.

A petíciót sokan írták alá: a szervezet vasárnap este kitett egy posztot az első 160 aláíró névsorával.

És a f.szok nem hagyják abba!

- ezekkel a szavakkal érkezett meg a kommentfelületre Gémesi, aki később hozzátette, hogy ezek "jó nagy f.szok".

Az ellenzéki polgármester - burkoltan - fenyegette is a játszóterek bezárásáért harcolókat,

azt írva, hogy megint "kiterítették lapjaikat." A városban rendszeresen visszatérő vád a politikus ellen, hogy bosszúálló típus.

Forrás: Facebook

Ahogy beszámoltunk róla, Gödöllő vezetője, miután hangot adott járványügyi nézeteinek, miszerint itthon nincsen járványügyi helyzet, közösségi oldalán jelentette be, hogy az önkormányzat rohamtempóban kezdi el fertőtleníteni a városi játszótereket. Az orvos végzettségű városvezető ezt azzal indokolta, hogy a gyerekek rosszul érzik magukat bezárva, sokkal több napfényre és levegőre lenne szükségük. Egy nappal később pedig azt írta egyik kommentjében, hogy "talán a játszóterek fertőtlenítése a legfelelősségteljesebb eljárás."

Gémesi életrajza szerint orvos végzettségű, a SOTE Általános Orvosi Karán szerezte meg a diplomáját.