Díjmentes honlapkészítési lehetőség a koronavírus miatt károsult mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

Vágólapra másolva!
A koronavírus kapcsán kialakult helyzetben egyre több vállalkozás kényszerül az ügyfélkapcsolatok átszervezésére. A hagyományos, személyes kapcsolattartás helyett - az átalakult üzleti és egészségügyi környezet következtében -napról-napra több vállalkozás a digitális térbe költözik. Az ezzel járó feladatok és kihívások jelentős terhet rónak– leginkább a kevésbé gyakorlott és felkészült – mikro és kisvállalkozásokra. Az internetes megoldásokra szakosodott honlap.hu egy felajánlással igyekszik segíteni a nehéz helyzetbe került kisvállalkozásokat.
Vágólapra másolva!

A „Maradj otthon - költözz a webre!" elnevezésű kezdeményezés keretében a honlap.hu a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára díjmentessé teszi fél éves időszakra a 2020. februárjában bemutatott honlap.hu 2.0 szoftver használatát, amelynek segítségével a cégek maguknak tudnak internetes jelenlétet biztosítani, saját honlapot készíteni.

Bízunk benne, hogy a felajánlásunk segít abban, hogy a hazai vállalkozások könnyebben, a munkaerő megtartásával jussanak túl a kialakult és előttünk álló nehéz helyzeten

– nyilatkozta Fodor Ákos, a cég ügyvezetője.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei az alábbi webcímen érhetőek el: https://koltozzawebre.honlap.hu/

A honlap.hu-ról

Az Oleander Informatikai Kft. 10 éve azzal a céllal jött létre, hogy egy olyan, egyszerűen használható szoftvert alkosson, amely segítségével a webes jelenlét első lépését jelentős anyagi megterhelés nélkül van lehetősége megtenni a hazai cégeknek, szervezeteknek, magánszemélyeknek. Az indulást követő évben a Google Magyarország együttműködésével az országos Neten a Cégem roadshow keretében több ezer vállalkozást segített hozzá, hogy egy új honlappal új vevőkört érjen el. Az évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a cég a magyar nyelvű „csináld magad" honlapkészítő alkalmazások területén piacvezető vállalkozássá nőtte ki magát. Tulajdonosai magyar magánszemélyek. Számos társadalmi felelősségvállaláshoz kapcsolódó ügyben vállalt a cég szerepet. A 2015-ben indult, vállalkozások digitalizációs lehetőségeit fejleszteni hivatott Modern Vállalkozások Programjának egyik vezető megoldás szállítója.

További információ: https://koltozzawebre.honlap.hu/