Farkas Örs: Kerülni kell minden személyes kontaktust

Farkas Örs
Vágólapra másolva!
Lassítani kell a koronavírus terjedését, amit csak úgy lehet elérni, ha mindenki megérti, hogy kerülni kell minden személyes kontaktust - mondta Farkas Örs. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője hangsúlyozta, még a veszélyeztetett korcsoportban lévők közül is sokan úgy döntenek, hogy elhagyják otthonaikat, pedig most nagyon fontos lenne, hogy betartsák az ajánlásokat, illetve intézkedéseket, és maradjanak otthon.
Vágólapra másolva!

A legfontosabb, hogy az emberek próbálják megelőzni a megbetegedést azzal, hogy otthon maradnak, adott esetben a munkájukat is otthonról végzik, és a gyerekeik sem járnak el más közösségekbe - mondta Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője.

Farkas Örs: Mindenki maradjon otthon! Forrás: Vogt Gergely/Vogt Gergely

Lassítani kell a koronavírus terjedését, amit csak úgy lehet elérni, ha mindenki megérti, hogy kerülni kell minden személyes kontaktust - közölte. A szóvivő hangsúlyozta,

Még mindig többen vannak az utcán ahhoz képest, mint ahány embernek lennie kellene - értékelt, hozzátéve, sokan nem értették meg azt sem, hogy a gyerekeknek is otthon kell maradniuk.

nyomatékosította többször a szóvivő.