Kovács Zoltán: Vigyázzunk az idős emberekre! - videó

KOVÁCS Zoltán
Kápolnásnyék, 2019. december 27. Kovács Zoltán, az „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztos a kápolnásnyéki Halász kastélyban megrendezett országos jótékonysági vadászat keretében megtartott, Gróf Nádasdy Ferenc vadász, vadgazdászati szakember és szakíró domborművének avatásán 2019. december 27-én. A Fejér megyei közéleti panteon legújabb domborműve Nagy Benedek szobrászművész alkotása. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár Magyarország Kormányának a közösségi oldalán videoüzenetben hívta fel rá a figyelmet, hogy az idős emberek a koronavírus-fertőzés veszélyének különösen ki vannak téve, ezért vigyázzunk az idősekre!
Vágólapra másolva!

Üzenetét Kovács Zoltán azzal kezdte, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) világjárvánnyá nyilvánította a koronavírus terjedését.

Egyúttal felkészültek arra is, hogy további megbetegedések várhatók, ahogy az Európában zajló folyamatok ezt mindenki számára nyilvánvalóvá teszik - emelte ki az államtitkár.

Minden intézkedés, amit az elmúlt napokban meghoztak, azt a célt szolgálja, hogy az emberi életet és a magyar emberek egészségét meg tudják védeni

- hangsúlyozta.

Kovács Zoltán szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy

Számukra az orvosi megelőző intézkedések betartását javasolja.

A szeretteiket, hozzátartozóikat, családjaikat arra kérik, hogy a velük való kapcsolattartásban különösen figyeljenek ezeknek az intézkedéseknek a betartására - fűzte hozzá az államtitkár.