Hatalmas tűz volt Tiszaújvárosban - videó

hatalmas tűz tiszaújvárosban
50 tűzoltó dolgozik a lángok megfékezésén.
Vágólapra másolva!
Az Origo információ szerint a tűzoltók a legsúlyosabb riasztással érkeztek a helyszínre. Csaknem ötven tűzoltó oltotta a lángokat Tiszaújvárosban, nyolc vízsugárral és két vízágyúval dolgoztak - számoltak be a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportálon, a BOON.hu-n .
Vágólapra másolva!
Forrás: Origo

Friss: Néhány óra alatt megfékezték a Tiszaújvárosban, egy hulladékgazdálkodási cég telephelyén csütörtök este keletkezett tüzet – közölte a helyi polgármesteri hivatal lapjának közösségi oldalán a város közbiztonsági referense. A Tiszaújvárosi Krónika Facebook-oldalán Bitó Barnabás azt írta, hogy Papp Zsolt alpolgármester is az Ecomissio Kft. telephelyén van, és elmondta, hogy

a tüzet megfékezték, senki nem sérült meg.

Megsemmisítésre váró anyagok gyulladtak ki egy hulladékmegsemmisítő melletti raktárban Tiszaújvárosban – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Körülbelül háromszáz négyzetméteren csaptak fel a lángok.

Csaknem 50 tűzoltó dolgozik a lángok megfékezésén. Forrás: www.boon.hu

Csaknem ötven tűzoltó oltotta a lángokat Tiszaújvárosban,

nyolc vízsugárral és két vízágyúval dolgoztak.

Csütörtök este 7-kor körülbelül ötven négyzetméteren égett még a hulladék, de több zárt konténer is kigyulladt Tiszaújvárosban.

Több kilométerről is látszik a hatalmas füst. Forrás: www.boon.hu

A tűzhöz a helyi hivatásos és önkéntes, valamint a mezőcsáti, a miskolci, a mezőkövesdi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották.

- írja a Borsod Online, ahol azt is írják, hogy a várost a tűz nem veszélyezteti. A lakosságnak nincs tennivalója. A keletkező füstöt a szél egyelőre Polgár irányába fújja.