Kétszer ütközött fának a részeg sofőr mielőtt hazaért

Vágólapra másolva!
Két embert ítélt el a bíróság gyorsított eljárásban, mert részegen ültek volán mögé. Az egyik Tiszakécskén, a másik Ballószögön vezetett. Az egyikük két fának és egy kerítésnek is nekiment, mielőtt hazaért volna.
Vágólapra másolva!

Az orgoványi férfi az egyik ismerősével autózott Ballószög külterületén március 7-én,

amikor meg akart fordulni az úton, de egy gödörben fennakadt.

A férfi vérében 3,19 ezrelék alkohol volt, ráadásul nem régen kapta vissza a jogosítványát, amit részeg vezetés miatt azonnal el is vettek.

Ugyanezen az estén egy lakiteleki férfi Tiszakécskén vezetett részegen.

Nem tudta követni az út vonalvezetését, ezért a baloldali padkán keresztül nekihajtott egy ház kerítésének és egy mellette lévő fának ütközött.

A férfi ezek után nem állt meg, továbbhajtott egy dűlőn, aminek a végén megint nekiment egy fának. Valaki segített neki kihúznia az autóját a fák közül, majd hazavezetett Lakitelekre. A rendőrök az otthonában fogták el.

Az ő véréből 2,05 ezrelék alkoholt mutattak ki.

Az ügyészség már az őrizet ideje alatt bíróság elé állította a két férfit. Az orgoványi férfit 8 hónap börtönbüntetésre ítélték, amit 1 év 6 hónapra felfüggesztettek, valamint 2 évre eltiltották a vezetéstől. A lakiteleki férfi pedig 240 ezer forint pénzbüntetést kapott és 1 évre eltiltották a vezetéstől.