Áldozatnak tartja magát a férfi, aki felvágta a szomszédja hasát

Vágólapra másolva!
A férfi és a nő egy házban élt Kistarcsán, és már régóta rossz viszonyban voltak egymással. A férfi 2018 decemberében felvágta a nő hasát egy plexi darabbal. A nőt 20 centi hosszú és 10 centi mély vágással vitték kórházba, ahol több órán keresztül operálták, hogy megmentsék az életét. A férfi azt mondta a bíróságon, hogy igazából ő az áldozat – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A tegnapi előkészítő ülésen a férfi ügyvédje arról beszélt, hogy

önvédelemből szúrt, mivel a előbb a nő lefújta gázspray-vel.

A vádirat szerint ez pont fordítva történt. Az ügyvéd azt is megemlítette, hogy a nő harcművészetet tanul, így tudja, hogy hogyan védjen ki egy ilyen támadást. Az viszont nem derült, hogy ezzel mire akar kilyukadni.

A nő nevetségesnek és felháborítónak tartotta a férfi ügyvédjének a szavait.

– mondta a nő a Blikknek, majd hozzátette, hogy a férfi miatt tönkrement az élete, elvesztette a munkáját, az orvosok a halál széléről hozták vissza, és még ő van beállítva egy agresszív, őrjöngő asszonynak.

"A vádirat, a hazugságvizsgálat, minden engem igazol, de úgy tűnik, nekik ez is kevés.

Annak az egynek örülök, hogy mivel nem ismerte be a bűnösségét, ezért folytatódik a tárgyalás, és reményeim szerint ez az ember megkapja a méltó büntetését. Ha van igazság a földön, hosszú börtönévek várnak rá, amit meg is érdemel"

- mondta.

A férfit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják, a nő ügyvédje, dr. Lichy József viszont inkább gyilkossági kísérletnek látja.

Ami számomra nagyon érdekes volt, hogy még a vádiratban az állt – amúgy érthetetlen módon –, hogy az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kér a vádlottra, de az előkészítő tárgyaláson azonban ez már nem hangzott el"

- mondta az a lapnak az ügyvéd.