Akár már decemberben szabadulhat a soproni lőtéri gyilkosság egyik elkövetője

Vágólapra másolva!
Nyolc éve történt az a brutális gyilkosság, amikor három szakközépiskolás diák egy soproni lőtéren hidegvérrel megölt két férfit, mert onnan fegyvert és pénzt akartak szerezni. A fiúk már a gyilkosság előtt követtek el rablásokat, a további rablásaikhoz kellett volna a fegyver. A három fiú közül M. Tamás kapta a legkevesebbet, 13 évet. Ő, akár már decemberben szabadulhat kedvezménnyel.
Vágólapra másolva!

2012. április 17-én ment be a három fiú az Anger-réti lőtérre, hogy fegyvert és pénzt szerezzenek. Mindhárom fiú jól szituált családból származik, családjaik a gyilkosság után sem fordultak el tőlük, rendszeresen látogatják őket a börtönben – írta meg a Bors.

A trióban a szellemi vezető V. Roland volt, ő 20 év fegyházat kapott, a végrehajtó T. Attila volt, ő is 20 évet kapott M. Tamás volt a figyelőember, ő 13-at.

Több lövéssel végeztek a fiúk a két férfival, T. Attila közvetlen közelről lőtte fejbe mindkét családapát.

A feltételes szabadlábra bocsátás legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után lehetséges. Ez M. Tamás esetében 6 és fél évet jelent. Tehát,

ha a bíró is úgy gondolja, akkor a még most is csak 26 éves férfi akár idén decemberben szabadulhat a börtönből.

V. Roland és T. Attila egy börtönben raboskodnak, M. Tamás máshol tölti a büntetését, mindhárman mintarabok, dolgoznak, és nem keveredtek balhékba, fegyelmi eljárás nem indult ellenük, de jutalomban mindannyian részesültek eddigi büntetésük alatt. Az brutális gyilkosság részleteiről itt többet megtudhat a Kiemelt ügyek Kovács Noémivel című műsorban.