A gyilkos apjának szabadulásától tart a sólyi család

gyerekgyilkosság, sólyi kislány
Vágólapra másolva!
F. Ferencet idén februárban ítélte el a bíróság, amiért 2018-ban meggyilkolt egy 8 éves kislányt Sólyon. Az ítélet után a lány testvére azt nyilatkozta a Borsnak, hogy a börtön ajtajában fogja várni Ferencet, hogy kérdőre vonja. Ezek után az interneten a gyilkos apja halálosan megfenyegette a kislány bátyját, amiért letartóztatták. A család most attól tart, hogy a fenyegetőző apát kiengedhetik a rácsok mögül.
Vágólapra másolva!

Huszonkét nap telt el azóta, hogy a bíróság zaklatás miatt letartóztatta a sólyi gyilkos 49 éves apját, aki akár már a jövő héten szabadulhat.

A férfi a fia tárgyalási napjai után, már tavaly november sértő bejegyzéseket tett közzé a közösségi oldalán az áldozat családjáról.

Forrás: police.hu

Februárban F. Ferencet 15 év börtönre ítélte a bíróság első fokon a 8 éves sólyi kislány meggyilkolásáért. Az ítélet után a lány bátyja a Borsnak azt mondta, hogy szabadulása után a börtön kapujában fogja várni a fiút, hogy számonkérje. A cikk az interneten is megjelent, ahol F. Ferenc apja halálosan megfenyegette a gyászoló testvért.

A férfi ügyvédje a Borsnak elmondta, hogy védence megbánta amit tett, és nem gondolta komolyan a fenyegetéseket. Eddig nem volt lehetősége bocsánatot kérni, de a jövőben szeretné majd ezt megtenni.

A gyászoló testvér, Dániel nem zárkózik el a bocsánatkérés elől.

– mondta a lapnak a testvér.

A fenyegetés után az iskolában még inkább támogatták a tanárai a 15 éves fiút, akinek a tornaórán egy rossz mozdulat után elszakadtak a szalagok a térdében, így az elmúlt időszakot gipszelt lábbal, otthon töltötte a családjával.

Forrás: --

A családfő szerint az előző hetekben végre nyugalomban tudtak élni, de retteg attól, hogy ha kiengedik a fenyegetőző férfit, akkor újra rémálom lesz az életük.

"Ha kiengedik, és még a házi őrizetet sem rendelik el, azonnal kérvényezni fogom a szomszéd településen élő férfi távoltartásának elrendelését"

– mondta a férfi.

Az ügyészség a letartóztatás lejárta előtt öt nappal tesz javaslatot a letartóztatás meghosszabbítására.

Ahogy azt korábban megírtuk, 2018-ban, az akkor 16 éves fiú sétálni hívta a 8 éves kislányt Sólyon.

Kimentek a Séd patakhoz, ahol a fiú féltékenységből levetkőztette deréktól lefelé és meggyilkolta. A kislány holttestét a Séd pataknál találták meg másnap hajnalban, megfulladt.

F. Ferencet a napokban 15 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, de mivel fellebbezett a döntés ellen, ez még nem jogerős.