Nemi szervét mutogatta a hatvani férfinak, aki ezért lábán nyomkövetővel esett neki

Vágólapra másolva!
A férfit márciusban ítélték 2 év 2 hónap börtönre lopás miatt. Onnan azonban a teljes büntetés letöltése előtt szabadult, és úgynevezett reintegrációs őrizetbe került a hatvani lakásába, lábára nyomkövető került. A lakását mindössze a kapuig hagyhatta el, ami egyébként a helyi rendőrkapitánysággal szemben volt. Pont ott verekedett össze egy régi haragosával, aki szerinte korábban a nemi szervét mutogatta neki. 
Vágólapra másolva!

A férfi két éve az utcán ácsorgott, amikor meglátta, hogy régi haragosa éppen kijön a rendőrségről. Ekkor szitkozódva utána futott, majd amikor utolérte, összeverekedett vele.

A két férfi pont beállt egymással szembe, amikor megérkezett harmadik társuk, egy 18 éves fiatal, akit kevéssel ez előtt bocsájtottak el ideiglenesen a javítóintézetből.

Ekkor mind a hárman egymásnak estek, ütötték, rúgták egymást, amíg oda nem szaladt hozzájuk egy nő, aki egy seprűvel próbálta szétválasztani őket. Ez rövid időre sikerült is neki, ám a lábán nyomkövetőt viselő vádlott hamarosan újra összeakaszkodott a haragosával azért,

mert az a nemi szervét mutogatta neki az utca túloldaláról.

Végül a rendőrök vetettek véget az egésznek.