Több mint száz migráns próbált Magyarországra szökni

embercsempész, ukrán férfi, migráció, migránsok, migráns, M1-es autópálya
Vágólapra másolva!
Újabb embercsempészt állítottak meg a rendőrök az M1-es autópályán vasárnap hajnalban. Az ukrán férfi kilenc migráns akart Ausztriába csempészni az autójában. Szombaton a Csongrád és Bács-Kiskun megyei határ felől több mint száz migráns próbált átszökni Magyarországra.
Vágólapra másolva!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei hajnali 4-kor, Győr közelében állították meg az ukrán embercsempészt, aki két afgán és hét szíriai migránst akart az osztrák határra vinni.

A migránsok sem magukat, sem magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért a rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A sofőrt a győri rendőr-főkapitányságra vitték.

Forrás: Police.hu

Csongrád megye felől 35-en próbálkoztak

Csongrád megyében 35 migránst tartóztattak fel szombaton Kiszombornál és Röszkénél. A migránsok szíriai, iraki, pakisztáni és afgán állampolgárnak vallották magukat, de okmányok hiányában sem személyazonosságukat, sem pedig magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A rendőrök egy algériai migránst Szentes közigazgatási területén fogtak el, akit később átadtak a román hatóságoknak.

72 szíriai migránst fogtak el Bács-Kiskun megyében

Bács-Kiskun megyében 72 szíriai migráns próbált Magyarországra szökni. Mivel papírok hiányában nem tudták igazolni magukat, a rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.