Ötven palack bort és egy autót is megpróbált ellopni a kisszállási férfi

2020.03.01. 09:14

Az autólopás volt a 37 éves férfi utolsó próbálkozása, amit végül azért nem tudott elvinni, mert belehajtott vele egy árokba. A rádiót azért kiszerelte.

A kisszállási férfi nem válogatott: tavaly január óta lopott már áramot, biciklit, szivattyút és egyszer betört egy tanya melléképületébe is, ahonna többek között borosüvegeket és permetezőt vitt el. Összesen hat bűncseleménnyel vádolják a rendőrök.

Utoljára - tavaly decemberben - egy autót próbált meg ellopni egy tompai ház elől, amivel nem volt nehéz dolga, mert a tulajdonos a kocsiban hagyta a slusszkulcsot. Ennek ellenére a tolvaj nem jutott messzire: ahogy beindította az autót, tolatás közben belehajtott az árokba. Így sem távozott üres kézzel, a rádiót még gyorsan kiszerelte.

Forrás: Police.hu

A férfinak a tavaly októberi tanyabetöréskor egy 24 éves tompai társa is volt. Ketten együtt egy benzinmotoros permetezőt, egy vízszivattyút és 50 palack bort loptak el.

Társát a rendőrök lopás bűntett miatt hallgatták ki, aki beismerte a tettét. A férfit a nyomozók ötrendbeli lopással és jármű önkényes elvétele bűntettével gyanúsítják.