Az ország több pontján is balesetek nehezítik a közlekedést

baleset
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Az M6-os autópályáról egy kigyalladt autó, az M4-es autóútról pedig egy keresztbefordult kamion miatt terelik le a forgalmat - olvasható az Útinform oldalán.
Vágólapra másolva!

Az M6-os autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 31-es km-nél egy kigyulladt autó oltásán dolgoznak, ezért a sztádáról a Keresztúri pihenőn keresztül elterelik a forgalmat.

Illusztráció. Forrás: www.police.hu

Az M4-es autóúton, a Budapest felé vezető oldalon, az 56-os km közelében, az albertirsai csomópontnál egy kamion keresztbe fordult az úton, ezért áll a forgalom. A rendőrség letereli az autósokat a 63-as jelű Ceglédbercel csomópontnál. Az M4-es autóútra leghamarabb Pilisnél, a 46-os csomópontban lehet visszatérni.

A gépjármű átlóg a másik oldalra, ezért a műszaki mentés idejére az ellenkező irányban is lezárták a belső sávot.

A 86-os főúton, Szombathely elkerülő szakaszán, egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A Győr felé vezető oldalon, a 78-as km-nél lezárták a külső sávot.

A 61-es főúton, Nagykanizsától délre, a 189-es km-nél, egy korábban balesetet szenvedett kamion műszaki mentése miatt lezárták a fél útpályát.

Friss:

Megindult a forgalom az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán az albertirsai csomópontnál, ahol korábban keresztbe fordult egy kamion - közölte az Útinform szombat este a honlapján.

Feloldották a lezárást az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán Százhalombatta térségében, ahol szombat este kigyulladt egy autó - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.