Fidesz: Luxuséletet élnek a börtönbizniszből baloldali és a Soros-hálózathoz tartozó ügyvédek

Vágólapra másolva!
Luxuséletet élnek a börtönbizniszből baloldali és a Soros-hálózathoz tartozó ügyvédek - mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
Vágólapra másolva!

Példaként hozta Magyar György baloldali ügyvédet és politikust, akit Karácsony Gergely főpolgármester bizalmasaként és tanácsadójaként említett, és akiről azt közölte: 419 kártérítési pert indított a bűnözők nevében a magyar állam ellen, és mintegy félmilliárd forintot keresett a börtönbizniszen. Magyar György ebből luxuséletet él, 20 millió forintos luxusautója van, amivel még dicsekszik is - jegyezte meg Budai Gyula.

Ám nemcsak ő, hanem a Soros-hálózat ügyvédjei is százmilliókat kerestek a börtönbizniszen - tette hozzá a Fidesz képviselője. Közölte: kedden a parlamentben megtették az első, ideiglenes lépést a börtönbiznisz megállításához, de a végső döntéshez megvárják a magyar emberek véleményét.

A márciusban induló nemzeti konzultáción a magyar emberek felhatalmazását fogják kérni, hogy végleg le tudják állítani a börtönbizniszt, amely "egyértelműen a bűnözők, a baloldal és a Soros-hálózat üzleti érdeke" - mondta Budai Gyula.